FREDOMIX PREMIUM Pařížský krém, 2kg


FREDOMIX PREMIUM Pařížský krém, 2kg
KS

Směs na přípravu zmrzliny s příchutí pařížského krému je ideální volba na horké letní dny.

Návod na přípravu zmrzlinových směsí FREDOMIX®PREMIUM

a) studenou cestou bez pasterace

1 kg sušené zmrzlinové směsi rozmícháme ve 2 litrech studené pitné vody. Necháme asi 15 min. odstát, znovu promícháme, scedíme, vlijeme do zmrzlinového stroje a nášlehu zmrazíme. Vytáčíme do porcí, případně vaniček.

 Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Takto připravená směs se může buď bezprostředně zmrazit ve stroji nebo ji můžeme před zmrazením uchovat při teplotě do +4 °C.
 

b) teplou cestou s pasterací

Smícháme 1 kg sušené směsi s 2 litry studené pitné vody, scedíme a  tepelně opracujeme. Technologický postup výroby musí zajistit po pasteraci následné zchlazení tepelně opracované směsi. Takto připravenou směs poté zpracujeme na mraženou zmrzlinovou směs. Směs se zchladí na teplotu +4°C do 90 min. po pasteraci. Směs lze bezprostředně zmrazit na teplotu -8°C a nižší. Zchlazenou , nezmrazenou směs lze uchovat nejdéle po dobu 48 hodin při teplotě do +4°C. Tato teplota musí být zachována i při její přepravě a rozvozu.

Všechny naše zmrzlinové směsi jsou bezlepkové.

SLOŽENÍ NA 100 G

Energie 1912 kJ / 456 kcal
Tuky 18 g
z toho nasycené mastné kys. 9,6 g
Sacharidy 59 g
z toho cukry 57 g
Bílkoviny 13 g
Vláknina 2,8 g
Sůl 0,54 g